search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam customer service

Posted: Thursday, 29 September 2016, 8:31

Contact: 0737113712

Beschrijving:
Kenmerken
Werkniveau : HBO
Werkervaring : Vanaf 5 jaar
Dienstverband : Vast contract
Uren per week : 33 - 40 uur
Artikelnummer : Ref: 20160811-NIFA
Beschrijving

Voor Doelgroepwerkt zijn wij op zoek naar een fulltime senior projectleider.
Bedrijfsomschrijving
Voor ons re-integratiebedrijf Doelgroepwerkt / Kringkracht zijn wij per direct op zoek naar een fulltime senior projectleider re-integratie. Doelgroepwerkt / Kringkracht is een jong en dynamisch bedrijf binnen het sociale domein. Wij geven mensen met een (arbeids)beperking de kans om langdurig aan het werk te gaan. Dit doen wij door mensen te begeleiden naar een betaalde baan of in dagbesteding bij onze eigen sociale werkplaats; Kringkracht.

Functieomschrijving
Als senior projectleider geef je op een praktische manier leiding aan de jobcoaches / arbeidsconsulenten en zorg je voor de juiste vormgeving en uitvoering om mensen met een (arbeids)beperking naar een passende baan te begeleiden. Daarbij ga je samen met lokale overheden en bedrijven in gesprek om de voorwaarden van de werkgeversdienstverlening te optimaliseren. Jouw uitdaging daarbij is om al deze verschillende elementen zo goed mogelijk met elkaar te kunnen verbinden zodat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden naar een nieuwe baan.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een sociale, bevlogen en commercieel ingesteld persoon die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend binnen het sociale domein. Daarbij voldoe je aan de volgende eisen:


Minimaal in het bezit van een HBO diploma;
In staat om leiding te kunnen geven;
Ervaring en kennis met/van het sociale domein;
Je hebt kennis van wetgeving en arbeidsbemiddelingsmethodieken;
Je bent een echte doener;
Je bent praktisch ingesteld.


Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende en aantrekkelijk functie binnen een leuke en betrokken organisatie waarbij het maatschappelijke en commerciële aspect gecombineerd wordt. Verder worden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3707710 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com