search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam customer service

Posted: Thursday, 29 September 2016, 9:40

Contact:0737113714
Beschrijving:
Kenmerken
Werkniveau : MBO
Werkervaring : Vanaf 3 jaar
Dienstverband : Vast contract
Uren per week : 33 - 40 uur
Artikelnummer : Ref: 20160913-AFVN
Beschrijving

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker / magazijnbeheerder.
Bedrijfsomschrijving
Ben jij nauwkeurig, oplossingsgericht en heb jij jezelf al bewezen in een magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker (fulltime). Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in rubber- en kunststofproducten bestemd voor afdichtingen, demping, thermische en akoestische isolatie, bescherming, geluidsabsorptie en filtering. Voornamelijk voor de automobiel industrie.

Functieomschrijving
Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het complete magazijnbeheer, controleert alle inkomende- en uitgaande goederen en help je mee mee het correct inrichten van het magazijn.

Functie-eisen
Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:


Ervaring als magazijnmedewerker / Magazijnbeheerder is een pré;
Ervaring met ERP software is een pré;
Woonachtig in de regio Tilburg;
Sociaal, betrokken, nauwkeurig, oplossingsgericht.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3719007 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com