search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Wednesday, 14 September 2016, 14:09

Description:

Onze klant biedt een uitdagende werkomgeving in een kleine maar snel groeiende onderneming in het meest spraakmakende ICT werkgebied van dit moment: Internet of Things. Daarbinnen loopt onze klant voorop met o.a. de koppeling naar Amazon IoT. Hierdoor ligt er een wereld van mogelijkheden open voor de toepassing voor consumenten, maar ook voor zakelijke en professionele toepassingen in de gezondheidszorg.

De missie van onze klant is ‘om de quality of life’ van de gebruikers te verbeteren. Wil jij daar een bijdrage aan leveren en pas je binnen het profiel dat wij zoeken, stuur ons dan zo snel mogelijk een bericht.

Onze klant in Amsterdam ontwikkelt en verkoopt een geavanceerde home automation gateway waarmee consumenten domotica randapparatuur (sensoren, lampen, gordijnen, deuren, thermostaten etc.) kunnen bedienen en/of kunnen laten samenwerken via een gebruiksvriendelijke smartphone app. Door een uitgekiend technisch ontwerp met een groot aantal ingebouwde radiomodules kunnen hiermee meer randapparaten aangestuurd worden dan andere gateways.
Voor de volgende fase van het bedrijf, waarin stevig verder wordt ontwikkeld voor de consumentenmarkt en tevens business-to-business oplossingen wordenontwikkeld, is op korte termijn een flinke groei (een verdubbeling) gepland van het technisch team. Dit team (6 FTE) bestaat uit getalenteerde hardware, middleware en software (apps) engineers. Voor alle posities wordt uitbreiding gezocht. Als eerste zijn zij op zoek naar een voltijd Python developer.
Als Python developer ga je zelfstandig werken aan de Python web API laag en zul je samen met de senior Python/Linux developer werken aan de middleware geschreven gericht op onze embedded Linux distributie.


Je bent geïnteresseerd in de wereld van domotica/iOt en hebt:

Minimaal 5 jaar ervaring als software ontwikkelaar.
Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen van software geschreven in Python.
Ervaring met Unix, kennis van embedded Linux is een pre.
Basiskennis van relationele databases, kennis van SQLite is een pre.
Kennis van- configureren van / ontwikkelen voor draadloze netwerk interfaces is een pre.
Goede communicatieve vaardigheden.
Zeer goede kennis van de Engelse taal.

Contact No:
06-86833434

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699070 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com