search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Saturday, 17 September 2016, 13:56

Description:
Onze opdrachtgever is een software ontwikkelaar die software ontwikkelt voor het beheersen van kwaliteit- en risicomanagement. Zij zijn gevestigd in Veldhoven en zijn stuk voor stuk gepassioneerd over ICT en software development.

Zij zijn een Agile minded organisatie die SCRUM volledig geïmplementeert heeft. Het is een klantgerichte organisatie die haar medewerkers volop ruimte geeft voor ontwikkeling en initiatief. Het is een open en informele cultuur, met de welbekende Brabantse gezelligheid ;).

Voor een goede relatie van YACHT ben ik op zoek naar een Software Tester voor het testen van software voor kwaliteit- en risicomanagement.

In deze rol ga jij, in het SCRUM team, de code testen die de developers ontwikkelt hebben. Dit gaat om de technische testen en niet over het functionele testen. Hiervoor maak je gebruik van een testplan dat jij, samen met je collega's, opgesteld hebt. Je maakt gebruik van automatisch testen, een innovatieve methode voor het automatisch herhalen van tests middels een testtool die zij zelf ontwikkelt hebben. Deze testtool zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld applicaties tegelijkertijd in verschillende browsers kunt testen. Deze tool is ontwikkelt in Selenium.

Deze testtool werkt goed, maar onze opdrachtgever wilt graag gebruik maken van jouw kennis, kunde en innovatieve ideeën en willen graag dat jij mee denkt over de doorontwikkeling van deze tool!

Je komt te werken in een SCRUM team van ongeveer 10 personen groot. Dit SCRUM team bestaat uit 2 functionele testers, een software architect en .NET Developers. Daarnaast kennen zij een Product Owner en een SCRUM master. Zij werken binnen een geautomatiseerde OTAP straat.

Bij voorkeur kun jij de code C# lezen en begrijpen of zelfs zelf ontwikkelen. Als het je gaaf lijkt om ontwikkeling en testen te combineren, is dat ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld in een 80%/20% verhouding of zelfs 50%/50%. Voor deze rol zijn we echt op zoek naar iemand die mee wilt denken over het product, al vanaf de ontwerpfase.

De ideale kandidaat heeft 1 tot 3 jaar werkervaring als tester of software ontwikkelaar (bij voorkeur C#). Je hebt een afgeronde MBO4 of HBO opleiding. Je hebt ervaring met het schrijven en uitvoeren van test ontwerp, -cases en -scenario's. Je bent nauwkeurig en analytisch ingesteld en een echte teamplayer. Het is een grote pré als je ISTQB gecertificeerd bent.

Je beperkt je niet alleen tot het testen van de code. Je denkt mee met de ontwikkelaars hoe zij hun code kunnen verbeteren/optimaliseren en geeft adviezen. Je bent creatief en denkt graag mee over het verbeteren van de test-tool. Je hebt een passie voor software development en volgt de ICT ontwikkelingen op de voet.

Voor deze rol treed je de eerste 9 maanden in dienst van YACHT. Wij dragen zorg voor een goede start bij onze opdrachtgever en ondersteunen je in je ontwikkeling door middel van opleidingen, cursussen en coaching. Na deze 9 maanden treed je in dienst van onze opdrachtgever.

We bieden je een salaris tussen de €2.200,- en €3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Dit is uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld. Wij dragen bij aan je pensioen en dekken uiteraard je reiskosten (à €0,19 per km). We bieden je mogelijkheden tot opleidingen en cursussen en je HR verantwoordelijke binnen YACHT verzorgt je persoonlijke coaching.

Daarnaast bieden zij je een mooie werkplek aan, binnen een hecht team. Buiten de cursussen die je kunt volgen, kun je ontzettend veel leren van je collega's, die stuk voor stuk gek zijn van software development en hun eigen kennisgebied hebben.


Contact No:
+31 610160984

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699051 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com