search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Saturday, 17 September 2016, 14:09

Description:
Wat doet een Applicationmanager bij Copaco?
Als Applicationmanager ben je (mede) verantwoordelijk voor het beheer van SAP en andere back-end applicaties. Je helpt de interne klant met vragen en het doorvoeren van changes. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is uiteraard dat de software werkt en dat alle collega’s hun werkzaamheden kunnen doen. Je vertaalt de vragen van de business en je zorgt dat een efficiënte werkwijze is gewaarborgd. Verder ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de software en het uitbreiden van de toepassingsmogelijkheden. Hiervoor werk je nauw samen met andere Applicationmanagers, Developers, leveranciers en onze IT Business Consultants.

Als Applicationmanager denk je in oplossingen, herken je ontwikkelpunten in de software en draag je verbetervoorstellen aan. Ook draag je bij aan de gehele gebruikerservaring van de applicaties binnen Copaco zowel voor klanten en leveranciers maar ook voor de medewerkers van Copaco.

Je werkt in een team van 5 collega’s op een Agile wijze samen aan innovatieve oplossingen voor Copaco, haar klanten en leveranciers. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Hierdoor ben je een direct aanspreekpunt voor collega’s uit de business en technisch beheer.

Wat neem je mee:
We zoeken iemand die kennis heeft van SAP ERP. Je kent de software, je denkt vanuit de software maar je laat hierdoor niet beperken. Je bent creatief in oplossingen en zoekt deze dus ook wel eens buiten de gebaande paden. Je hebt een proactieve instelling en je hebt oog voor de klant. Je gaat voor de beste oplossing en bent resultaatgericht.

Verder heb je:
Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding,
Minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een handels- of logistieke onderneming.

Wij bieden
Een afwisselende, zelfstandige baan in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen,
Uitstekende on-the-job begeleiding en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen,
Een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden,
Korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling,
25 vakantiedagen, plus 3 ATV-dagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis).

Over Copaco
Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. Onze core business betreft distributie van IT- en Telecomproducten en -diensten in de Benelux en Frankrijk. In Eindhoven hebben we ons hoofdkantoor. Samen met 400 collega’s leveren we alle wereldwijde topmerken aan bijna alle IT-resellers en -retailers in de Benelux. We kenmerken ons door innovatie en het bieden van value add diensten.

Als onze nieuwe collega kun je je vinden in de volgende waarden: de klant staat voorop, we zijn flexibel, autonoom, informeel, daadkrachtig en slagvaardig. De medewerkers van Copaco maken op alle vlakken het verschil. Interne groei behoort zeker tot de mogelijkheden en we stimuleren persoonlijke ontwikkeling.

Copaco is klantgericht, commercieel en gedreven. We zijn een sociale en open club waar we werken in teams en waar iedereen benaderbaar is. We vieren successen en er heerst een prettige sfeer. Bij ons volgen ontwikkelingen zich in een rap tempo op, worden grenzen verlegd en uitdagingen met beide handen aangepakt.Contact No:
+31 (0) 683991075

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699066 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com