search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Wednesday, 14 September 2016, 13:56

Description:
Functieomschrijving projectleider ontwikkeling
Als projectleider ontwikkeling en Implementatie CRM systeem ben je onderdeel van het kernteam van het programma Slachtofferhulp 2.0, dat bestaat uit de programmamanager en 5 projectleiders. Je rapporteert aan de programmamanager. Een onderdeel van het programma Slachtofferhulp 2.0 is het ontwikkelen van nieuwe, online dienstverlening en een nieuw online platform. Het SHN online platform bestaat uit een publiekelijk toegankelijke website en een beveiligde omgeving achter een login waar het slachtoffer persoonlijke informatie vindt. Er wordt een aantal online hulpmiddelen ontwikkeld waarmee slachtoffers op praktisch, juridisch of psychosociaal vlak worden ondersteund in hun hersteltraject. Ze kunnen door het slachtoffer zelfstandig worden gebruikt, maar ook met ondersteuning van een medewerker tijdens offline dienstverlening.

Om de ontwikkeling van nieuwe online dienstverlening mogelijk te maken, moet het CRM systeem grondig worden herzien. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van dit vernieuwde CRM systeem. Dit systeem is cruciaal in de hele operatie van Slachtofferhulp Nederland en heeft effect op de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers. Daarom is het van belang te zorgen voor een proces waarbij de medewerkers in de organisatie optimaal worden meegenomen en draagvlak voor de verandering in het systeem.
Meerdere deelprojecten binnen het programma hebben afhankelijkheden met het CRM traject, vandaar dat je als projectleider lid bent van het kernteam en hiermee ook een bredere verantwoordelijkheid hebt voor de ontwikkeling van het totale programma.

Profiel
Heb jij onderstaande ervaring?

Relevante ICT ervaring op het gebied van de ontwikkeling van CRM systemen , bij voorkeur in een organisatie waar een digitale ontsluiting van dit systeem voor klanten/cliënten is ontwikkeld (‘Mijnomgeving’).
Ervaring in de rol als projectleider met verandertrajecten waarbij ICT een grote component was;
Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider;
Een groot analytisch vermogen en tegelijk ook een hands on mentaliteit;
Klantgericht
Organisatiesensitief en een goede netwerker.

Slachtofferhulp Nederland biedt
Op deze interessante positie is de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening van toepassing. Slachtofferhulp Nederland kent een vaste eindejaarsuitkering en flexibele werktijden in overleg. Het salaris is marktconform en wordt bepaald op basis van kennis en ervaring. Slachtofferhulp Nederland biedt een contract tot 1 oktober 2017.Contact No:
06-10731311

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699055 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com