search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:24

Contact No. 030-2473701

Description:
Maintenance Planner

Heb jij een vooruitziende blik en affiniteit met techniek en productie? Zoek jij naar een planmatige functie binnen de dynamische FMCG omgeving? Een betrokken planner, resultaatgericht, flexibel, gevoel voor urgentie en een met hoge waarde voor mens en kwaliteit? Word dan onze nieuwe Maintenance Planner! Door jouw kennis en inzicht op het gebied van techniek, kwaliteit, efficiency, kosten en mensgerichte aanpak, draag je bij aan de ontwikkeling van de fabriek en help jij ons naar een hoger level.

Wat houdt jouw werk in?
Als Maintenance Planner ben je verantwoordelijk voor de Mechanische en Elektrotechnische onderhoudsstaat van onze fabriek en alle equipment die deze bevat. Je ondersteunt de Maintenance Manager in de (technische) processen van de afdeling en werkt daarbij nauw samen met de Monteurs, Reliabillity engineer en Magazijn beheerder

Binnen je rol beheer je het jaarlijkse onderhoudsplan en zorgt voor communicatie met leveranciers en het inplannen en uitvoeren hiervan. Daarnaast zorg je voor de werkvoorbereiding van een wekelijks order pakket en stelt prioriteiten uit de reparatieverzoeken en communiceert deze

Jouw takenpakket:
Werktuigbouwkundige/Elektrotechnische werkvoorbereiding
- Het voorbereiden van een pakket werkorders voor ons onderhoudsweekplan;
- Opname van situaties en componenten in het veld, met als resultaat een goed geplande, (uitvoerbaar in ingeschatte uren) voorbereide en veilig uitvoerbare werkorder;
- Order is uitvoerbaar door een interne of externe monteur;
- Bestellen van componenten bij leveranciers m.b.v. SAP;
- Financiële afronding m.b.v. SAP
- Inschatten van risico en prioriteit uit de onderhoudsnotificatie ’s gemaakt door productie in SAP en deze doorzetten naar werkorders;
- Uitvoeren van wekelijkse inspecties aan diverse utilistisch equipment;
- Zekerstellen van functionaliteit en controleren van KPI’s van Thermische olie, Stoom, Perslucht en diverse kritische proces installaties.
Asset Management
- Verwerken van mutaties aan equipment met als doel een actuele weergave van de equipment in SAP.
Beheer van het preventief jaarplan
- De Maintenance planner zorgt voor de uitvoering van het preventief jaarplan i.s.m. onze buitenfirma’s en interne monteurs;
- Schakelen met Relaibillity engineer over onderhoud, de werkwijze en de frequentie hiervan
- Verwerken en doorzetten van resultaten van inspecties teneinde geconstateerde defecten tijdig en zonder productie verstoring op te pakken.
- Signaleren van onvolkomenheden en deze op gepaste wijze bespreekbaar maken.

Wij verwachten:
Binnen de PepsiCo organisatie gaan wij er vanuit dat je beschikt over een gezonde gedrevenheid, sterke communicatieve vaardigheden, beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en flexibiliteit.

De ideale kandidaat heeft minimaal een MTS of HTS werktuigbouwkunde of vergelijkbaar werk- en denkniveau aangevuld met de volgende competenties: Communicatief vaardig, gedetailleerd, gevoel voor urgentie, kan prioriteiten stellen, stressbestendig, klant gericht intern en extern naar onze buitenfirma’s, geen 9-17 mentaliteit.

Wie zijn wij?
In Zaandam produceert PepsiCo Nederland onder de merknaam Duyvis. De historie van onze fabriek in Zaandam gaat terug tot 1806, toen de Nederlandse Teewis Duyvis als familie bedrijf startte. PepsiCo Nederland maakt onderdeel uit van PepsiCo, dat wereldwijd een breed scala aan smakelijke voedingsmiddelen en dranken biedt. Dagelijks genieten consumenten overal ter wereld meer dan een miljard keer van onze producten.

Bij PepsiCo zijn we ervan overtuigd dat ons financiële succes - Performance - hand in hand gaat met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid - Purpose. 'Performance with Purpose' is PepsiCo ‘s wereldwijde duurzame visie op ondernemen waarbij PepsiCo innoveert en structureel investeert in voeding & gezondheid, milieu, de eigen mensen en de gemeenschappen waarin wij actief zijn. In Nederland voeren wij bekende sterke merken als 7UP, Doritos, Duyvis, Gatorade, Lay's, Mountain Dew, Pepsi, Quaker, Smiths en Snack a Jacks en staan we in de top 6 van voedingsmiddelen- en drankenbedrijven."

Wat bieden wij jou?
Naast interessant werk en goede carrièremogelijkheden bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heb je 25 vakantiedagen en 4 adv- dagen op jaarbasis, ontvang je een dertiende maand, krijg je korting bij een aantal verzekeraars en gratis deelname aan sporttraining. Verder bieden wij opleidingsmogelijkheden. Wij hebben een goede pensioenregeling. Daarnaast werken wij met een bonussysteem, je eigen prestaties zijn hierop van invloed en in een jaarlijkse cyclus worden de prestaties gevolgd.

Bij PepsiCo heerst een informele bedrijfscultuur, waarbij respect voor elkaar en teamwork tot onze belangrijkste gemeenschappelijke waarden behoren.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra Mannes (Corporate Recruiter Nederland) op of per mail op Sandra.

Sollicitaties ontvangen wij graag via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Zaandam, Onderhoudsplanner, Technisch planner.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692227 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com