search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Friday, 16 September 2016, 14:08

Description:
Onze klant is zeer succesvol en sterk groeiend en zoekt aanstormend systeembeheer talent. Door het winnen van een ICT contract bij één van de grootste ICT spelers, op het gebied van openbare orde en veiligheid, in de Nederlandse markt.

Ben jij een Linux/Unix engineer die het gaaf vindt om een hoge mate van verantwoordelijkheid te hebben in het oplossen van incidenten op het landelijke ICT-netwerk Politie, Ambulancediensten, Brandweer en Marechaussee? Kom dan het team versterken!!

In eerste instantie zal het gaan om beheerwerkzaamheden en 2de/3de lijn support binnen een Linux/Unix omgeving.

Binnen de organisatie wordt er heel veel geïnvesteerd in training, opleiding, begeleiding en coaching om je te laten uitgroeien tot de beste infrastructuur specialist met de nieuwste technologieën op gebied van onder andere VM en Monitoring tools

Wat voor soort werkzaamheden kun je verwachten?
Je bent als team, naast het inrichten en beheer van onze eigen IT-omgeving, ook verantwoordelijk voor beheer en ondersteuning van het gebruik van het Service Management Systeem. Tevens ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk correct uitvoeren van het gepland preventief onderhoud en het tijdig bijwerken of laten bijwerken van een CMDB bij opdrachtgever, maar ook bij de eigen organisatie. Ook help je mee bij calamiteiten functie bij incidenten met een hoge klasse. Als laatste is het borgen van informatie en kennisvergaring erg belangrijk.

Ben jij een medior Linux/Unix engineer, die communicatief vaardig en gedreven is? Wil jij je graag verder ontwikkelen in rol van netwerk- en systeembeheer?

Dan zijn we op zoek naar jou!!

Verder ben je een pro-actieve, enthousiaste engineer op het gebied van ICT. Daarnaast ben je goed in organiseren, leergierig en flexibel zodat je breed inzetbaar bent. Ervaring met radiotechniek zou mooi meegenomen zijn.

Voor deze positie verzorgen wij de Werving&Selectie. Je zult uiteindelijk een direct dienstverband krijgen bij onze opdrachtgever.

Omdat je werkzaam bent binnen de 'Openbare Orde en Veiligheid' mag je niets op je kerfstok hebben. Er zal namelijk voor je start een uitgebreide screening worden
uitgevoerd.


Contact No:
+31 683551426

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699063 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com