search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:24

Contact No. 088 - 5113760

Description:
Als Junior Consultant / Engineer binnen de afdeling Milieu en Beleidsondersteuning treed je afwisselend op als onderzoeker, projectleider en adviseur. Je bent in staat om technische mogelijkheden en onderzoeksresultaten te vertalen naar heldere antwoorden op vragen vanuit de klant. Ook voer je zelfstandig of in teamverband opdrachten uit, waarbij de communicatie met klanten en andere disciplines van groot belang is. Je werkt voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers, zowel civiel als militair, en binnen (inter)nationale consortia.

Je adviseert bijvoorbeeld in optimalisatievraagstukken om vlieghinder te reduceren. Of je bepaalt in een internationaal consortium de milieu-impact van toekomstige ATM-concepten en adviseert luchtverkeersleiders en beleidsmakers bij de toepassing ervan. Ook kun je bijvoorbeeld omwonenden informeren over de gevolgen van luchthavenuitbreidingen, veranderingen in vliegroutes en de gevolgen daarvan zichtbaar maken door middel van Virtual Reality Technology en geavanceerde geluidsmodellen. Zomaar een greep uit het type projecten waarmee je te maken kunt krijgen.

Als Junior Consultant / Engineer breng je mee
Een afgeronde technische opleiding op universitair niveau. Kennis over geluid en emissies is een pre;
Adviesvaardigheden; je hebt de ambitie en potentie om je te ontwikkelen tot consultant;
Gevoel voor en affiniteit met politieke, maatschappelijke en bestuurlijke belangen;
Klantgerichtheid; je bent in staat om los te komen van de techniek en te denken in praktische oplossingen voor onze klanten;
Ondernemerschap, initiatief en analytisch vermogen;
Interesse in of kennis van de ontwikkelingen binnen de luchtvaart;
Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.


Wat bieden we jou?
Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, volop ontwikkelmogelijkheden, ruimte voor werk-privé balans, solide pensioenregeling, tegemoetkoming kosten zorgverzekering;
Diverse opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied;
Een uitdagende baan in een hightech werkomgeving;
Een werkterrein met veel marktpotentie, zowel nationaal als internationaal;
Informele cultuur met ruimte voor eigen initiatief, waarin resultaatgerichtheid en betrokkenheid belangrijke pijlers zijn.

Jouw nieuwe werkomgeving
Het NLR, dedicated to innovation in aerospace, is dé organisatie in Nederland op het gebied van lucht- en ruimtevaart. Bij elkaar werken er zo’n 650 mensen; van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen.

De afdeling Milieu en Beleidsondersteuning richt zich op onafhankelijk technisch onderzoek en advies op het gebied van geluid, emissies en externe veiligheid van het luchtverkeer. Zo doen wij onder meer systematisch onderzoek naar de geluidsbelasting rond Schiphol en ontwikkelen wij methoden en systemen om de milieubelasting te verminderen. De mede in internationaal verband opgebouwde kennis wordt direct toegepast op het dagelijks opereren van (inter)nationale luchthavens en in beleidsvraagstukken voor (inter)nationale overheden.

Informatie?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jacobien Wieske, HR adviseur,. Bezoek natuurlijk ook onze website en ons NLRmedia kanaal op YouTube voor een goed beeld van ons werk.

Solliciteren?
Solliciteren doe je door te reageren vóór 29 augustus 2016 met je cv en motivatie via de ‘Solliciteer’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Amsterdam, Technisch projectleider.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692228 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com