search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:23

Contact No. 06-48875520

Description:
Functieprofiel

ENGIE loopt voorop in het bedenken, realiseren en beheren van duurzame en technologische oplossingen voor onze opdrachtgevers. De implementatie van de ontwerp- en procesmethode BIM (Building Information Modelling) binnen onze afdeling engineering is hier een goed voorbeeld van.Voor het ontwerpteam zijn wij op zoek naar een starter die zich, onder begeleiding van enkele ervaren modelleurs, gaat bekwamen in het modelleren met BIM. Na je inwerkperiode kun je zelfstandig aan de slag met de projectmatige ontwerp- en tekenwerkzaamheden ten behoeve van elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en regelinstallaties met behulp van BIM software.

Onze projecten zijn Multi-T projecten binnen de utiliteit, bijvoorbeeld ziekenhuizen, datacenters of kantorencomplexen.

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO niveau richting werktuigbouwkunde of installatietechniek. Je hebt al wat ervaring in het tekenen en ontwerpen van gebouwgebonden installaties door bijvoorbeeld je stages en hebt al wat kennis opgedaan van de BIM methodiek.

Ervaring met BIM Software, bijvoorbeeld Revit MEP, is een pré. Communicatief ben je zeer vaardig, je bent creatief in het bedenken van oplossingen en je zoekt continue naar vernieuwing. Je wilt alles weten over de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied. Als collega ben je betrokken en gedreven en beschik je over een flexibele instelling.

- Conceptueel denken

- Samenwerken

- Communicatief

- Flexibel

ENGIE Services maakt deel uit van ENGIE (voormalig GDF SUEZ), een van de grootste bedrijven van de wereld op het gebied van energieopwekking, -levering en –diensten. ENGIE heeft wereldwijd meer dan 200.000 medewerkers en genereert een omzet van ruim 80 miljard Euro.

Met meer dan 6000 medewerkers is ENGIE Services de grootste technische dienstverlener van Nederland. Wij leveren technische diensten (en vooral energiediensten) aan Nederlandse bedrijven en instellingen, en willen de leider worden in de energietransitie. We focussen dus op duurzame technologie en op de overgang naar een duurzame wereld. We zijn voortdurend op zoek naar medewerkers met passie voor techniek en voor het klimaat, medewerkers die onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen willen en kunnen bieden.

Bij ENGIE werk je mee aan creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met: Barry van der Vaart, Recruiter.

Wat vragen wij?

Bekijk de vacature op onze website voor meer informatie.

Wat bieden wij?

Contactinformatie

Aanvullende informatie

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692220 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com