search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Thursday, 18 August 2016, 15:03

Description

een (Senior) IT Recruiter
ING zoekt een IT Recruiter voor minimaal vier dagen per week. Je bent verantwoordelijk voor de werving van IT specialisten. Je bewerkt op een proactieve en professionele wijze de arbeidsmarkt en je weet de kandidaten te overtuigen om aan tafel bij ING te komen.

Dit ga je doen
Als IT Recruiter bij de afdeling Resourcing ben je een sparringspartner voor onze business en verantwoordelijke voor het hele recruitmentproces: vanaf de intake tot aanbod.

Je bent als IT Recruiter zeer vaardig in het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met toekomstige kandidaten en de business. Je weet op een zeer gemotiveerde wijze je kandidaten de ING story over te brengen. Je weet een professionele recruitment pipeline op te bouwen en daarnaast bezit je over vaardigheden om snel te doorgronden wat een kandidaat beweegt waardoor je snel tot elkaar kunt komen.

Je weet welke (nieuwe) recruitment tools er op de markt beschikbaar zijn en stelt vast hoe deze ingezet kunnen worden binnen de huidige werkomgeving. Je volgt nieuwe trends op IT gebied en weet hierdoor de juiste IT kandidaat selecteren en je bent in staat om samen met je collega’s de recruitment skills en dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Als IT Recruiter omvatten jouw werkzaamheden:
Het searchen naar de beste kandidaten middels internet en social media;
Het beheren en uitbouwen van ons netwerk;
Het beheren van onze kandidaten database;
Het verbeteren van onze employer brand in samenwerking met arbeidsmarkt en communicatie;
Het signaleren van kansen en nieuwe ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en die omzetten in concrete acties.
Je werkomgeving
Je bent een energieke persoon met een afgeronde HBO opleiding. Je bent een geboren netwerker en bent in staat om binnen korte tijd jouw interne netwerk én externe netwerk op orde te hebben. Tevens kan je perfect anticiperen op de behoeften van de business met de meest relevante, innovatieve en efficiënte zoekkanalen in de steeds veranderende markt. Kortom: een brede functie waarin je in staat bent vele ballen in de lucht te houden, maar vooral de kans krijgt om jouw toegevoegde waarde als IT Recruiter te laten zien en het verschil te maken!

Je werkt voor de afdeling Resourcing, een zeer dynamische werkomgeving. Resourcing zorgt voor de werving van high skilled IT-ers zowel (SR)management als medewerkers, inhuur van tijdelijke IT medewerkers en verzorgt hierbij de onboarding / administratieve afhandeling. Je werkt nauw samen met je collega's in een team vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuid-Oost.

Wie ben jij
HBO werk- en denkniveau;
Interesse in social media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Tweaker en StackOverflow) en hoe je dit kunt toepassen in het recruitmentproces
Je beschikt over een flexibele en positieve instelling plus goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
Een representatief voorkomen;
Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
3-5 jaar ervaring als Recruiter of Sourcer in een soort gelijke rol is een must;
Ervaring in werken binnen een Agile organisatie en de ICT is een sterke pré.
Je beschikt over een groot netwerk van IT professionals en hebt ervaring met de werving van IT kandidaten

Wat bieden wij jou
Volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling binnen een innovatieve organisatie.
Een 36 of 40-urige werkweek.
Een jaarcontract, een uitstekend salaris, een 13e maand en een ov-jaarkaart.


Contact No. 0655813328

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3696320 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com