search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:23

Contact No. 020-7556789

Description:
Het facilitair bedrijf is volop in ontwikkeling. In plaats van samen te werken met een maincontractor, zijn we dit jaar gestart met het voeren van de regie in eigen beheer. De kwalitatieve dienstverlening is erg belangrijk, daarvoor zijn we op zoek naar uitbreiding van het team.

Functieomschrijving Elektrotechnisch Engineer:
Als elektrotechnisch Engineer maak je deel uit een dynamisch team van enthousiaste medewerkers van het cluster techniek van het facilitair bedrijf. Je begeleidt diverse grote en kleine projecten. Je bent samen met o.a. je collega’s Milieucoördinator en de Werktuigkundige verantwoordelijk voor de volledige technische installaties van het ziekenhuis (met de daarbij behorende wet- en regelgeving, waaronder NEN 3140). Je bent schakelbevoegd en draait mee in de bereikbaarheidsdiensten. Bij een oproep word er van je verwacht dat je binnen 30 minuten in het ziekenhuis kunt zijn.

Voor deze boeiende en afwisselende functie zoeken wij iemand die:

Minimaal in het bezit is van een HBO diploma richting elektrotechniek;
Beschikt over actuele kennis en je bent schakelbevoegde laagspanning en werkverantwoordelijke;
Ten minste 4 jaar relevante werkervaring heeft;
Ervaring heeft in coördinatie van installatie- en onderhoudsprocessen;
Ondernemend is en overtuigingskracht heeft;
Het leuk vindt om zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
In het bezit is van een BHV diploma of bereid is deze te halen;
In het bezit is van een rijbewijs B.

Wat mag je van ons verwachten?
Een afwisselende baan voor 36 uur per week in een professioneel en aangenaam ziekenhuis. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen en het salaris bedraagt maximaal € 3.363,00 bruto per maand gebaseerd op FWG schaal 50.

Over ons:
Ziekenhuis Amstelland is een aangename plek om te werken. We werken professioneel, zijn gastvrij en collegiaal. Onze patiënten waarderen dat. Voor onze medewerkers is er een open, sociale omgangsvorm en is er ruimte voor eigen initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop. Net als het continue verbeteren van de zorg. Er wordt gewerkt in kleine teams. De lijnen zijn kort waardoor je snel betrokken bent bij plannen en je werkt nauw samen met medisch specialisten en (zorg)collega's.

Informatie & Sollicitatie:
Reageren op deze vacature kan tot 30 augustus via onze sollicitatiepagina. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv in Word bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, t.a.v. Brenda van Heek, managementassistente afdeling P&O. Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692222 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com