search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Thursday, 15 September 2016, 13:56

Description:

Jaarlijks ontzorgen wij ruim 4.600 zorgaanbieders als tandartsen, apothekers, GGZ professionals alsook opticiens en audiciens in hun financiële administratie. Famed verwerkt namens hen ruim 30 miljoen declaraties waarvan 7,5 miljoen nota’s per jaar.
Achter het succes van onze organisatie staat een team van ruim 165 medewerkers. Bij ons werken mensen met zeer uiteenlopende vakdisciplines: financiële experts, IT-specialisten, juristen, risk analisten, account managers en klantconsultants.
Samen helpen we zorgaanbieders hun medische vak nog beter te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten en zorgverzekeraars. Zo werken wij mee aan de kwaliteit van de zorg in Nederland!




We zijn op zoek naar iemand die ons ondersteunt in het verbeteren van onze dienstverlening door kritische vragen te stellen en de antwoorden te vertalen naar requirements. Tevens heb je de ondernemende drive om mee te bouwen aan het succes van Famed. Je werkt graag in teamverband en bent in staat om partijen te verbinden.
In de functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de probleemstelling van de gevraagde vernieuwingen/verbeteringen in onze bedrijfsprocessen en applicaties. Je adviseert de opdrachtgevers over de haalbaarheid, kosten/baten en de impact op de business. In een helder functioneel ontwerp dat past bij de architectuur, wordt jouw plan geborgd. Alle belanghebbenden in het ontwikkelproces krijgen direct visueel inzicht in het ontwerp middels diagrammen/grafieken/flow charts. Je zorgt ervoor dat alle partijen op één lijn komen en instemmen met het ontwerp. Continu houd je rekening met de wensen en eisen van de klant en de vernieuwende mogelijkheden die automatisering ons biedt.


Wat ga je doen

Je stelt business eisen (requirements) op en bepaalt de business impact in overleg met de Product Owner en andere stakeholders in het proces;
Je maakt functionele analyses passend bij de architectuur;
Je adviseert je opdrachtgevers over de haalbaarheid, kosten en baten, impact, alternatieven en risico’s van functionele eisen;
Je zorgt er voor dat alle belanghebbenden instemmen met het gemaakte ontwerp;
Je werkt nauw samen in een scrumteam
Relevante afgeronde HBO opleiding;
Kennis van functionele specificaties, architectuur en geldende richtlijnen;
Aantoonbare ervaring met Agile Scrum;
Vaardigheid in het adviseren van opdrachtgevers;
Natuurlijk ben je initiatiefrijk, dynamisch, proactief en zelfstandig, maar ook een goede team-player en communicatief sterk.

Voor FaMed verzorgen wij de Werving en Selectie van geschikte kandidaten. Je treedt bij geschiktheid direct in dienst bij FaMed.

Je komt te werken in een uitdagende en dynamische organisatie met veel potentie, ambitie en een uitstekende marktpositie. Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn vanzelfsprekend. Je krijgt alle medewerking om je te ontwikkelen “on the job”. FaMed biedt je een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact No:
+31 652777175

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699048 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com