search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam computer/technical

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:24

Contact No. 0624252612

Description:
Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een volgende stap vanuit een projectleidersrol? Bij BAM Infra regio Noordwest Wegen zoeken wij een bedrijfsleider waarbij jij je eigen rayon optimaal draaiende houdt. Jij zorgt voor verwerving en realisatie van een aantal projecten in de regio middels actief relatiebeheer. Als bedrijfsleider is het jouw doel om uit deze succesvolle organisatie een nóg hoger rendement te halen! Dit gaat jou lukken door jouw vernieuwende blik en vasthoudendheid.

Jouw week kan er als volgt uit zien:

Op maandagochtend zit je in overleg in Amsterdam met de bedrijfsleiders vanuit de profitcenters (Utrecht & Flevoland, Noord Holland, Amsterdam en Grote Projecten) en in de middag loop je langs je projectleiders en projectcontroller om de lopende zaken af te stemmen;
Op dinsdag rijd je naar de rayonkeet en ben je in gesprek met de calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering, om ze te coachen en waar nodig te helpen zodat zij verder kunnen;
Op woensdag ben je actief bezig met alle lopende aanbestedingen in de regio Amsterdam en zoek je de BAM partners op bij Civiel en Energie & Water in het BAMhuis aan de Contactweg in Amsterdam;
Op donderdag ben je voornamelijk op de weg te vinden vanwege alle klantbezoeken die je die dag zelf gepland hebt;
Op vrijdag bezoek je een aantal werken die in uitvoering zijn. Op deze manier weet jij goed wat er speelt in de regio, in de projecten en stuur jij de bedrijfsprocessen bij zodat het werk efficiënter verloopt.
De standplaats voor deze functie is de regio Noordwest Wegen met het hoofdkantoor in Amsterdam.

BAM werkt voor diverse opdrachtgevers, zoals Gemeenten en Provincie, Rijkswaterstaat en Private partijen. Voorbeelden van projecten welke wij momenteel realiseren in de regio zijn de reconstructie Klaprozenweg, De Ruyterkade te Amsterdam en diverse raamcontacten en onderhoudsbestekken.

Functie-eisen:
Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat heeft een afgeronde opleiding hbo of wo in de techniek of richting bedrijfskunde;
Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring in de infrastructuur of een aanverwante branche;
Het bewaken van de projectrapportages wordt steeds belangrijker, dit betekent dat je commercieel en kostenbewust bent;
Je bent planmatig en analytisch ingesteld: project- en procesmanagement zijn jou op het lijf geschreven;
Om deze rol tot een succes te maken houd jij vooral van vrijheid om te handelen, inspireer jij je omgeving en ben jij daadkrachtig ingesteld.

Over onze organisatie:
Wie zijn wij?

BAM Infra is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van complexe en multidisciplinaire, alsmede kleinschalige projecten in de civiele bouw en de wegenbouw. BAM Infra beheerst het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie. Wij beschikken over een nationaal, regionaal en specialistisch opgebouwde organisatie. BAM Infra biedt meerwaarde aan opdrachtgevers door duurzame oplossingen te bieden en hoogwaardige prestaties te leveren.

Over Koninklijke BAM Groep nv

Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM voert wereldwijd projecten uit in meer dan twintig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. BAM wil een leidende rol vervullen op het gebied van duurzaam ondernemen.

Aanbod:
Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692225 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com