search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Saturday, 17 September 2016, 16:25

Description:

Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 4 kamers
Woonoppervlakte : 100 m²
Soort Woning : Bovenwoning
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Locatie

Ibrahim Mustafapad 20 Amsterdam-Noord
Woningdelers opgelet! Prachtig gerenoveerde en gestoffeerde vierkamer maisonnette van 100 m2 met zonnig dakterras. De woning is ideaal voor woningdelers, de kamers zijn identiek van grootte en in of bij elke kamer is een aparte prive wasgelegenheid. Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen. De eerste verdieping: een ruime hal, de 3 slaapkamers, het toilet, een kleine badkamer, de grote badkamer, een washok en de gangkast. Op de 2e en tevens bovenste etage (geen bovenburen) bevindt zich de grote woonkamer met open keuken voorzien van alle moderne apparatuur. De glazen pui van de woonkamer is 3,30 mtr hoog, waardoor veel licht binnenvalt en het een prachtig zicht biedt op de hollandse luchten. In deze glaspui zit een deur naar het beschutte dakterras van 12 m2 op het zuiden. Op de begane grond is een ruime berging met grote kasten, tevens geschikt voor meerdere fietsen en opslag.

Midden in Noord ligt onder de rook van de Buiksloterkerk de Baron de Coubertin buurt, een mooie wijk gebouwd in 1995. Deze bestaat uit laagbouw met veel groen. Je kunt overal in de buurt gratis parkeren. Bus 37, stopt voor de deur en rijdt in 5 minuten naar het CS, het NDSM terrein of het Amstelstation. Vanaf oktober 2017, kun je ook met de metro, op 1 km afstand. Met de fiets ben je na een prachtige tocht langs het kanaal in 8 minuten bij de Buiksloterweg pont, de pont die je in 1 minuut naar het CS brengt. Deze vaart dag en nacht en in de spits elke 2 minuten. Naar de NDSM pont fiets je in 9 minuten, deze gaat zowel naar de houthavens als naar het Centraal station. De New York Times heeft Amsterdam-Noord op de 3e plaats gezet van leukste buurten ter wereld. Amsterdam-Noord is hot. Van de Adam toren met 2 dance locaties, die 24 uur per dag open zijn, het Eye Film museum, de Tolhuistuin, (dependance van Paradiso) en natuurlijk het NDSM terrein met leuke festivals. Veel mensen steken tegenwoordig het IJ ver om te gaan eten in een van de vele restaurants. Zie: www.ilovenoord.nl

Het huis is geschikt voor meervoudige bewoning (3 zelfstandige personen). Het huurcontract wordt afgesloten met 1 persoon, die daarmee verantwoordelijk is voor de verplichtingen naar de verhuurder. Het betreft een standaard huurcontract in eerste instantie aangegaan voor 6 maanden, maar daarna stilzwijgend verlengd naar onbeperkte duur.
· Huurprijs: € 1950,00 per maand: inclusief servicekosten en onderhoud verwarming en alle bij de huur inbegrepen apparatuur. Exclusief gas, water licht, internet en gemeentelijke lasten. Dat betekent per persoon 700 netto per maand, uitgaande van de huidige energielasten.
· Huurtermijn: 6 maanden stilzwijgende verlengd naar onbeperkt.
· Betaling huurprijs per maand vooruit.
· Borg: 2 maanden huur vooruit.
· Sleuteloverdracht na ontvangst eerste maand huur en borg.
· Meervoudige bewoning: het is de huurder toegestaan om met maximaal totaal 3 mensen de woning bewonen. Medebewoners moeten gemeld worden aan de verhuurder. Inschrijving bij de gemeentelijke basisadministratie is toegestaan.


Contact No:
0641379332

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699422 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com