search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Saturday, 1 October 2016, 10:16

contact: 0641379332

Beschrijving:

Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 4 kamers
Woonoppervlakte : 108 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Woningdelers opgelet!
15 minuten van Amsterdam CS. Gratis parkeren voor de deur!
Prachtig gerenoveerde en gestoffeerde vierkamer maisonnette van 108 m2 met zonnig dakterras. De woning is ideaal voor woningdelers met 3 ruime slaapkamers. Bij elke kamer is een aparte prive wasgelegenheid.

Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen. De eerste verdieping: een ruime hal, de 3 slaapkamers, het toilet, een kleine badkamer, de grote badkamer, een washok met wasmachine en droger en de gangkast.

Op de 2e en tevens bovenste etage (geen bovenburen) bevindt zich de grote woonkamer met open keuken voorzien van alle moderne apparatuur. De glazen pui van de woonkamer is 3,40 mtr hoog, waardoor veel licht binnenvalt en het een prachtig zicht biedt op de hollandse luchten. In deze glaspui zit een deur naar het beschutte dakterras van 12 m2 op het zuiden. Op de begane grond is een ruime berging met grote kasten, tevens geschikt voor meerdere fietsen en opslag.

Bus 37, stopt voor de deur en rijdt in 15 minuten naar het CS, het NDSM terrein of het Amstelstation.

Met de fiets ben je na een prachtige tocht langs het kanaal in 8 minuten bij de Buiksloterweg pont. Deze pont, die je in 1 minuut naar het CS brengt, vaart dag en nacht en in de spits elke 2 minuten.

De New York Times heeft Amsterdam-Noord op de 3e plaats gezet van leukste buurten ter wereld. Amsterdam-Noord is hot. Van de Adam toren met 2 dance locaties, die 24 uur per dag open zijn, het Eye Film museum, de Tolhuistuin, (dependance van Paradiso) en natuurlijk het NDSM terrein met leuke festivals. Veel mensen steken tegenwoordig het IJ ver om te gaan eten in een van de vele restaurants. Zie: www.ilovenoord.nl

Condities
Het huis is geschikt voor meervoudige bewoning, maximaal 3 zelfstandige personen, een stel + 2 personen, of een gezin.


Het betreft een standaard huurcontract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 2 maanden.
Inschrijven bij de gemeentelijke basisadministratie is toegestaan.
Huurprijs: € 1860,00 per maand: inclusief servicekosten en onderhoud verwarming, vaatwasser, koelkast, vriezer, wasmachine, wasdroger. Exclusief gas, water licht, internet en gemeentelijke lasten.
Huurtermijn: onbeperkt
Borg: 2 maanden
Sleuteloverdracht na ontvangst eerste maand huur en borg.
Meervoudige bewoning: het is de huurder toegestaan om met maximaal totaal 3 mensen de woning bewonen. Medebewoners moeten gemeld worden aan de verhuurder. Inschrijving bij de gemeentelijke basisadministratie is toegestaan.
Beschikbaarheid: per direct

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3708163 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com