search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Thursday, 3 November 2016, 2:52

Contact:0203302900
Beschrijving:

Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 3 kamers
Woonoppervlakte : 75 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Via bemiddelaar
Beschrijving

Het appartement is gelegen aan de Uiterwaardenstraat nabij de Maasstraat. Deze woning ligt aan een gezellige straat in de Rivierenbuurt nabij Churchillaan en op steenworp afstand van de levendige buurt De Pijp. Om de hoek zijn de gezellige winkelstraten Scheldestraat, Maasstraat, Rijnstraat en de van Woustraat. Diverse winkels, (super)markten, restaurants, cafeetjes, schoenen- en kledingwinkels, stomerijen, wijnhandels, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op steenworp afstand. Betaald parkeren kan direct voor de deur via een vergunningensysteem. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen drie minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer is ruim vertegenwoordigd met tramlijnen 4 en 12 en meerdere buslijnen. Het RAI- en Amstel treinstation liggen op loop/fietsafstand, evenals het Amstelpark en Beatrixpark. Kortom, alles wat u nodig heeft en het leven aangenaam maakt vindt u in de directe omgeving.

Het appartement is beschikbaar van 25 november tot 1 mei.

Registratie is mogelijk.

De huurprijs van dit appartement bedraagt €1200,-. Daarnaast zal er bij de eerste maand huur één maand huur als borg worden gevraagd, en één maand huur voor de bemiddelingskosten.

Vermeldt u alstublieft bij het reageren op de advertentie om welk adres het gaat.

• Location: Amsterdam, netherlands

• Post ID: 3743737 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com