search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Wednesday, 14 September 2016, 16:43

Description:

Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 4 kamers
Woonoppervlakte : 135 m²
Soort Woning : Vrijstaande woning
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

TE KOOP per direct, of TE HUUR vanaf 1 maart 2017

Voor gegevevens verkoop kijk op FUNDA: http:www.funda.nl/koop/amsterdam/huis-49658912-durgerdammerdijk-125/

Dit karakteristieke, geheel gerenoveerde houten dijkhuis (rijksmonument) aan de dijk van Durgerdam met ca 135m2 woonoppervlakte is een echte woning voor rustzoekers op een droomplek dicht bij Amsterdam! Voor liefhebbers die van water en landelijk leven houden en toch dicht bij de stad wonen. Deze unieke woning biedt aan de voorzijde prachtig uitzicht op de zeilhaven, het IJmeer en de vuurtoren van Durgerdam terwijl u achter het huis kunt genieten van het weidse uitzicht met het grazende vee en de ondergaande zon.

Het mooie dijkhuis is gebouwd in 1906 en altijd zeer goed onderhouden. Er is sinds 2001 veel aan het huis verbouwd en verbeterd; zo is de speciaal in landelijke stijl ontworpen keuken in de onderdijk verlengd waardoor er een heerlijk grote en sfeervolle woonkeuken is ontstaan. De openslaande deuren leiden naar de intieme tuin met een ruime loungecorner en een stoere eethoek. U kunt lang van uw tuin genieten want deze ligt voor een belangrijk deel uit de wind en biedt altijd wel ergens zon! De beschutte tuin heeft diverse terrassen en plekken waar u vrijwel op ieder moment van de dag de zon kunt opzoeken.

De badkamer met grote wastafel, inloopdouche en aparte wc bevindt zich op de beneden verdieping en is in 2010 volledig vernieuwd en beschikt over een ruime walk-in closet.

Het dak van de keuken vormt het ruime dakterras en is toegankelijk vanuit de woonkamer met twee openslaande deuren. De woonverdieping met open haard is licht en biedt prachtig uitzicht aan alle kanten. De slaapverdieping daarboven heeft in 2008 een extra dakkapel gekregen en er is veel kastruimte bijgebouwd in de stijl van het houten huis. De ramen zijn verlengd waardoor de bovenverdieping prachtig ruim en licht is geworden.

Op 3 minuten rijden ligt de Landmarkt met heerlijk verse producten en op 7 minuten rijden vindt u het Buikslotermeerplein waar u de meeste grote warenhuizen vindt.

Durgerdam is een dorp in Landelijk Noord, het dunbevolkte landelijke deel van het stadsdeel Amsterdam-Noord. Het voormalige vissersdorp heeft de status van beschermd dorpsgezicht.


Contact No:
+31654762417

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699491 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com