search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Friday, 16 September 2016, 16:26

Description:
Kenmerken
Regio : Noord-Holland
Aantal kamers : 1 kamers
Woonoppervlakte : 22 m²
Soort Woning : Studio
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Wouw, wat een top locatie! Echt hartje centrum Haarlem (Nieuwe Kruisstraat) maar heel rustig gelegen in knus autoluw straatje op slechts een paar minuten lopen van Centraal station.


Zelfstandige woonruimte met eigen badkamer en kitchenette. Bevindt zich op de eerste verdieping. De studio heeft een hoog plafond en is netjes opgeknapt met nette vloer en fris gestucte en gesausde muren. Keukentje met composiet aanrechtblad, mooie kraan en handige lades verder voorzien van koelkast en gasfornuis. Badkamer met douche, thermostatische mengkraan, toilet, design handdoekradiator, wasmachine aansluiting en wasbak. Er is centrale verwarming.


De studio is heerlijk licht en zonnig met twee grote hoge ramen en kijkt leuk uit over het straatje. Maakt onderdeel uit van een rustig huis met werkende medebewoners.


Ongeveer 22 m2


Verhuur voor onbepaalde tijd vanaf 1 november.


Uitsluitend voor één persoon (rustig, niet rokend, werkend). Het is een fijne ruimte maar wel compact. Een één persoonsbed kan mooi uit het zicht worden geplaatst maar de studio is minder geschikt voor een twee-persoonsbed of twijfelaar.


Prijs is 575 EUR inclusief gas/water/elektra en TV/internet. Geen bijkomende kosten.


Inschrijven en aanvragen huurtoeslag is mogelijk


Aanvragen van een parkeervergunning is mogelijk


Je gaat akkoord met controle van (financiële) betrouwbaarheid.


Als je interesse hebt om te bezichtigen, stuur me dan even een mailtje met wat achtergrond informatie.Contact No:
0683339438

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3699428 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com