search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Thursday, 18 August 2016, 14:35

Description:
Kenmerken
Moet nu weg : Moet nu weg
Regio : Limburg
Aantal kamers : 5 kamers
Woonoppervlakte : 76 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Te huur in Lanaken op plm. 5 km van centrum Maastricht een ruim en gemeubileerd appartement over de eerste en tweede etage van een vrijstaande woning. Er is een prima busverbinding met Maastricht, Zutendaal, Genk, Hasselt.Halteplaats op 25 meter van voordeur.
Indeling woning: Gedeelde hal met afsluitbare opgang naar woning van plm 76m2. Eerste etage: een overloop naar de badkamer met wasplaats voorzien van wasautomaat en condensdroger; ruime living voorzien van flatscreen en radio, bankstel en boekenkast; eetkamer -keuken voorzien van frigo,afwasmachine, keukenblok, combi-magnetron; eenpersoons slaapkamer met boxspring bed. Vanaf de overloop trap naar tweede etage, waar zich een ruime tweepersoons slaapkamer bevindt met twee boxspring bedden. Tevens is hier veel bergruimte. Alle bedden zijn voorzien van beddengoed. Tevens zijn handdoeken etc aanwezig. Brandblussers en rookmelders zijn aanwezig In de living is gratis kabelaansluiting, op verzoek en tegen meerprijs Telenet Digitaal. Wi-Fi is aanwezig. In beperkte mate gratis afval container (grijs) beschikbaar. Gratis parkeerplaats.


Contac No:
+32487673871

• Location: Amsterdam, Netherland

• Post ID: 3696206 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com