search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Sunday, 2 October 2016, 8:01

Contact:0655187799
Beschrijving:
Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 2 kamers
Woonoppervlakte : 65 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Te huur: Nieuwe Prinsengracht 48-hs, 1018 VS Amsterdam

Op een fraaie locatie aan de Nieuwe Prinsengracht nabij het centrum tussen de Amstel en de Roeterstraat, is dit gerenoveerde tweekamer appartement met berging in het souterrain en gemeenschappelijke tuin te huur vanaf 1 december 2016.

In de directe nabijheid treft u theater Carré, de Hortus Botanicus, Artis, filmhuis Kriterion,
de Stopera, het Waterlooplein, het Rembrandtplein en op loopafstand zijn de universiteitsgebouwen (HES en UVA). Er zijn tal van culinaire voorzieningen en gezellige cafés op loopafstand aanwezig. Verder is er een uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer, tramhalte en metro zijn op circa 200 meter afstand.

Het appartement is gelegen op de bel - etage van een karakteristiek negentiende-eeuws pand en bestaat uit een ruime verdieping van 65m2. Door de grote ramen (dubbele beglazing) aan de voorzijde en aan de achterzijde en in de keuken (uitbouw) heeft het appartement een goede lichtinval.

De indeling van het gestoffeerde appartement is als volgt:
Entree op bel-etage, hal/garderobe, en de toegang tot de royale woonkamer met semi open keuken.
Aan de voorzijde een royale slaapkamer die door de grote ramen een leuk open zicht geeft op de gracht. Het appartement heeft tegenover de entree een tussenportaal met toilet voorzien van fontein, meterkast (3 groepen met aardlekschakelaar) en een trapkast voorzien van aansluiting voor wasmachine en droger.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken die door het terugplaatsen van een deur afgesloten kan worden. Achter de keuken bevindt zich de badkamer met douche en wastafel. In het souterrain bevindt zich een ruime eigen berging van 10m2 en een gemeenschappelijke veilige ruimte voor uw fietsen. De gemeenschappelijke tuin is via het souterrain bereikbaar en heeft een oppervlakte van 42m2 gelegen op het zuiden.

Parkeren:
De Nieuwe Prinsengracht valt onder vergunninggebied centrum 3 met een korte wachtlijst t.o.v. van andere gebieden in de stad. Er is parkeergelegenheid aan de gracht en in ruime mate op het parkeerterrein aan de Lepelkruisstraat.

• Location: Amsterdam, Netherlands

• Post ID: 3717892 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com