search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Thursday, 3 November 2016, 3:21

Contact:0686478849
Beschrijving:

Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 3 kamers
Woonoppervlakte : 80 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Direct bij eigenaar
Beschrijving

Vanaf 1 november tot en met april 2017 is mijn woning te huur bij het strand en 150m van centrum Zandvoort. Schitteren vrij uitzicht over zee, strand, duinen en Zandvoort. Met de trein ben je binnen 30 minuten in het centrum van Amsterdam. Rondom een ruim balkon en grote ramen op het zuiden en Oosten dus de hele dag zon. Eventueel te huur met garage.

De locatie is ideaal gelegen 150 m van het station en het centrum van Zandvoort tegenover supermarkt Dirk van de Broek en vlakbij de HEMA en andere winkels.

Het gaat om een ruim appartement van ongeveer 80m2 geschikt voor meerdere personen De woning is gestoffeerd en gemeubileerd (zie foto's).
De keuken is volledig ingericht met wasmachine, vaatwasmachine, koelkast, gaskooktoestel, koffiezetapparaat en magnetron. Verder voor het eten en drinken zijn er pannen, borden, kopjes, glazen bestek etc.

• Location: Amsterdam, netherlands

• Post ID: 3743917 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com