search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Amsterdam rentals > Amsterdam apartments/houses

Posted: Thursday, 3 November 2016, 2:52

Contact:0202149021
Beschrijving:

Kenmerken
Regio : Amsterdam
Aantal kamers : 4 kamers
Woonoppervlakte : 90 m²
Soort Woning : Appartement of Flat
Aanbieder : Via bemiddelaar
Beschrijving

Mooi gestoffeerd appartement met twee slaapkamers en een ruime en-suite woonkamer op een geweldige locatie in Amsterdam!

Omgeving:

Het huis is waarschijnlijk een van de beste locaties in Amsterdam, nabij De Jordaan en met een uitzicht over de Singelgracht. Hier is het verrassend stil in de onmiddellijke nabijheid van een breed scala aan leuke als handelskwesties, de trendy Haarlemmerstraat, de wekelijkse markten en Westerpark. Gunstig gelegen nabij de Egelantiersgracht en Westerstraat met veel winkels en restaurants. De belangrijkste grachten, Lindengracht en de Haarlemmerdijk liggen op loopafstand. Ook in de buurt van de populaire Marnixbad en Westerpark. Een levendige omgeving, op fietsafstand van het centraal station en met gemakkelijke toegang tot de A10.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A10 via de Piet Heijn Tunnel (Oost), IJ (Noord) en S103 (West) en de binnenring van het centraal station van Amsterdam ligt op loopafstand. De grootstedelijke cultuur is dicht bij de hand langs de IJ-oevers, met het Muziekgebouw aan het IJ, de nieuwe bibliotheek en het museum Eye Film. Sporten doe je om de hoek bij Clubsportive, Squash City of in het Westerpark.

Appartement:

Entree op de 3e verdieping in een hal met toilet en toegang tot de vernieuwde keuken en grote zonnige woonkamer en-suite. De woonkamer is voorzien van diverse originele ornamenten. Ook op de voorzijde is een slaapkamer of kantoor. U heeft een prachtig uitzicht over de Singelgracht en de Brouwersgracht. Het appartement heeft een nieuwe moderne keuken met inbouwapparatuur zoals een oven, vaatwasser grote koelkast met vriesvak.

Via een trap komt u op de 4e verdieping met een ruime slaapkamer met dakkapel en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.
www.rentalpro.nl

• Location: Amsterdam, netherlands

• Post ID: 3743732 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com