search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam administrative/office

Posted: Thursday, 18 August 2016, 15:15

Description:
De gemeente Goirle telt 23.000 inwoners die in de kernen Goirle en Riel wonen. Goirle is een grensgemeente, wordt aan de zuidkant omgeven door prachtige natuurgebieden en ligt in het groene hart van Midden-Brabant.

Goirle staat voor dynamiek en ontwikkeling. Zoals bijvoorbeeld: duurzame nieuwbouw in Boschkens-West, ambitieuze initiatieven op thema's als natuur en landschap, sociaal beleid, recreatie &toerisme. Vertrekpunt daarbij is de Toekomstvisie Goirle 2020: "Thuis in Goirle: groen, sociaal en ondernemend".

We werken hard aan de verbetering van de (digitale) dienstverlening. Daarnaast verkent Goirle met haar buurgemeenten Hilvarenbeek en Oisterwijk de mogelijkheden voor meer samenwerking. Dit betekent dat taken van medewerkers in de toekomst kunnen veranderen. Dat vraagt om flexibele medewerkers. Kiezen voor werken bij de gemeente Goirle betekent kiezen voor uitdagingen nu en in de toekomst.


Voor de afdeling Realisatie en Beheer zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van

Medewerker GEO-Informatie

36 uur per weekAlgemeen
De afdeling Realisatie en Beheer zorgt voor de uitwerking en realisatie van planontwikkeling van de openbare ruimte en gemeentelijke accommodaties, waarna deze ook beheerd worden. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het beheer van GEO-informatie en de inzameling van afvalstoffen.

Wat zijn de taken van de medewerker GEO-Informatie?
Je verzamelt GEO-data en vult en controleert de database hiermee. Voor het verbeteren van de data en voor het genereren van kaarten voer je eenvoudige analyses van GEO-data uit. Verder ondersteun je de adviseur GEO-informatie bij het uitvoeren van complexere analyses van GEO-data. Je bent verantwoordelijk voor een deel van het applicatiebeheer, zoals het zorgen voor implementaties en het afstemmen met gebruikers. Van de gegevens in de database kun je duidelijk leesbare kaarten maken. Je adviseert collega's dan ook over de mogelijkheden van GEO en de bijdrage die GEO kan leveren in een project.

Waaraan moet je voldoen?
Je bent enthousiast over de mogelijkheden van GEO-informatie en je weet dit op een positieve en gedreven manier op anderen over te brengen. Je hebt een klant- en servicegerichte werkhouding die je weet te combineren met gevoel voor kwaliteit en integriteit. Het spreekt voor zich dat je communicatief sterk bent, zowel mondeling als schriftelijk.

Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld geodesie of geo-informatica en je hebt kennis van ArcGIS. Je hebt ervaring met BAG-beheer, BGT beheer en het beheer van data in Castor of andere beheerprogramma's.

Gemeente Goirle biedt
Wij bieden een veelzijdige, zelfstandige en dynamische functie. Je werkt samen met professionals die resultaatgericht, efficiënt, vraaggericht werken en een goede kwaliteit (willen) leveren.

De functie is gewaardeerd in schaal 8. De inpassing, met een maximum van € 3.280,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarsuitkering en 1,5% premie Levensloop.


Solliciteren
Belangstelling voor deze functie? Laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
Je reactie zien we graag tegemoet vóór 17 september 2016. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 27 september 2016.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Analyse, Applicatiebeheer, Beheer, GEO-data, GEO-informatie, Geodesie, HBO, gemeente Goirle, Overheid, vacature Goirle

0


Contact No:
013-531 06 80

• Location: Amsterdam, Netherland

• Post ID: 3696339 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com