search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam administrative/office

Posted: Friday, 19 August 2016, 15:14

Description:
Bedrijfsprofiel

Functieprofiel

Als technisch Document Controller bij ENGIE ben je verantwoordelijk voor de gehele documentstroom van de technische installaties bij een van onze large accounts in Veldhoven. Jij bent het aanspreekpunt en de kennisdrager met betrekking tot het document control proces binnen de afdeling maintenance. Jij zorgt ervoor dat zowel de klant als je collega’s altijd kunnen werken met de meest actuele informatie en documentatie. Jij weet als geen ander wie je aan moet spreken om informatie actueel te houden en je zorgt voor uniformiteit en archivering van de documenten. Je behartigt de verschillende belangen en weet je staande te houden in een hectische omgeving. Daarnaast optimaliseer je de processen en zorg je voor een goed document management systeem.

Je beschikt over een afgeronde HTS opleiding richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Je hebt enkele jaren ervaring in soortgelijke functie binnen een industriële omgeving en kennis van projectmanagement. Tekening lezen is voor jouw geen probleem, daarbij heb je kennis van Autocad, Plant 3D, Revit en/of Stabicad. Communicatief ben je vaardig en je vind het een uitdaging om een afdeling verder vorm te geven.

Communicatief vaardig
Gestructureerd
Klantvriendelijk


Wat bieden wij je?


Bij ons bedrijf werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.
Contact No:
06 143 39 302

• Location: Amsterdam, Netherland

• Post ID: 3696336 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com