search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam administrative/office

Posted: Saturday, 20 August 2016, 15:13

Description

Kenmerken
Werkniveau : MBO
Werkervaring : Vanaf 1 jaar
Dienstverband : Vast contract
Uren per week : 33 - 40 uur
Beschrijving

ICees zoekt een MBO/HBO-Elektronicus of gelijkwaardig opgeleide met werkervaring hierin voor een uitdagende afwisselende baan in de polder en de rest van de wereld (evt. auto van de zaak). Het betreft hier om een full time baan voor 40 uur in de week met uitzicht op vast dienstverband.

Wij ontwerpen, bouwen en leveren hoofdzakelijk apparatuur aan booreilanden en schepen om bemanning te voorzien van TV en Internet. Dit doen wij over de heel de wereld en indien nodig ga je met de helikopter naar je werk.

De functie bestaat uit het bouwen en configureren van systemen voor TV, VOD en Internet via Satelliet of het 4G netwerk en het verlenen van service aan deze systemen. Gezien de moderne TV Systemen erg IP based zijn is enige netwerkkennis wel een vereiste.

Verder leveren wij alle bijbehorende apparatuur en ontwikkelen en bouwen wij onderdelen van bovengenoemde systemen op componentniveau. Ook het ontwerpen van systemen met microprocessor besturing behoort tot de mogelijkheden, kortom elektronica in de ruimste zin des woords.

Heeft dit je interesse? Ben je flexibel als dat soms nodig is en ben je uiteraard bereid om (ver) te reizen? Dan hebben wij voor jou een uitdagende baan in de aanbieding!
Eventueel is er een binnendienst functie beschikbaar met gelijkwaardige eisen.
Contact No. 0181462983

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3696333 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com