search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam accounting/financial

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 7:36

Contact No. 010 – 217 2251

Description:
Ben jij in staat om buiten de gebaande paden te denken en vind je het belangrijk dat jouw mening en talent ertoe doen? Kun je verbanden leggen tussen de verschillende processen binnen het vakgebied van Salarisadministratie, Finance en HR en ben je in staat de processen niet alleen op operationeel niveau nauwkeurig uit te voeren, maar ook te analyseren en met jouw vakinhoudelijke kennis te verbeteren? Dan ben jij de veelzijdige financieel administratief medewerker (1 fte) die wij zoeken voor ons kantoor te Amsterdam.
De organisatie
Houthoff Buruma behoort met meer dan 550 professionals tot een van de grootste juridische dienstverleners van Nederland. Het kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York, opereert in het topsegment van de markt.
De afdeling
In deze functie ben je een onderdeel van de afdeling HR Support/Finance. We bedienen onze klanten proactief met enthousiasme, durf en overtuiging van onze specialistische kennis. We zijn in staat om zowel als team en als individu kwalitatief hoogstaande producten af te leveren.
De functie
Als financieel administratief medewerker heb je affiniteit met de vakgebieden Salarisadministratie, Finance en HR. Met jouw ondernemende instelling, nieuwsgierigheid, creativiteit en sterke communicatieve vaardigheden kom je zelfstandig tot de kern van een vraagstuk. Je houdt je voornamelijk bezig met het implementeren van een nieuw Financieel Management (en Salaris) Systeem en het verwerken van de salarissen. Daarnaast toon je eigenaarschap voor je werk en ben je in staat jouw kennis over pensioen en verzekeringen verder uit te breiden en daarmee een verdiepingsslag te maken in de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast neem je actief deel aan andere projecten om de doelen van de afdeling te behalen.
Het profiel
Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met een PDL diploma en minimaal 3-5 jaar werkervaring bij een vergelijkbare zakelijke dienstverlener. Bij voorkeur heb je in een omgeving gewerkt waar de drie peilers (Salarisadministratie, Finance en HR) onderdeel uitmaakten van één functie. Je bent een specialist in jouw vakgebied die de professionele dienstverlening in een topkantoor als de onze op waarde weet te schatten. Je hebt ervaring met diverse systemen en bent deskundig met o.a. Excel. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met projectmatig werken.
Wij bieden
Een uitdagende functie, waarbij je alle ruimte krijgt je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen.
Een dynamisch team, waarin we met plezier met elkaar werken.
Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692246 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com