search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam accounting/financial

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:36

Contact No. 003225670444

Description:
Functie:
Wil je met kwalitatieve producten de markt op en kick je op nieuwe en afwisselende contacten? In deze boeiende functie neem je de verdere groei van Sartorius Intec onder jouw hoede. Er zijn bestaande klanten, tegelijkertijd besef je dat nieuwe deuren openen hier essentieel is. Je speurt dan ook actief naar eindgebruikers van weegtoepassingen en denkt hierbij aan sectoren als pharma en voedingsindustrie.

Meedenken met de klant is een sleutelbegrip. Je laat de klant vertellen hoe zijn productieproces draait en analyseert samen de verbeterpunten. Via jouw technische kennis - en waar nodig die van het interne team - overtuig je klanten om jouw producten in hun werkwijze in te passen. Wees hierbij aandachtig voor de verschillende beslissingsnemers op jouw pad. Dankzij jouw analytische skills achterhaal je de verschillende aankoopmotieven en speel je hier op in.

Profiel

Je hebt een technische achtergrond via opleiding (bv bachelor Elektromechanica) of door ervaring.
Via minimaal een eerste buitendienst ervaring ken je de commerciële wereld.
Je kan autonoom werken, maar spart graag met het Belgische team wanneer nodig.
Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels.
Je hebt een gestructureerde aanpak die ervoor zorgt dat je targets haalt.

Aanbod
Sartorius Intec biedt je een boeiende functie aan in een gemoedelijke en tegelijkertijd resultaatgerichte onderneming. Naast een aantrekkelijke verloning kan je rekenen op interessante extra-legale voordelen, zoals een bedrijfswagen, bonussysteem en bijkomende verzekeringen.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692243 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com