search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam accounting/financial

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:34

Contact No. 06-50265911

Description:
Wil jij ook werken bij een startup in een dynamische hightech omgeving? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van Cloud & SaaS Solutions? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De functie:
Als Junior Accountmanager Cloud & SaaS Solutions ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Daarnaast zie je het als een uitdaging om bestaande accounts verder uit te bouwen. Als Junior Accountmanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen. Op basis daarvan verkoop je de solutions die het beste bij hen past. Voor je klant ben jij de ‘spin in het web’ en ga je voor optimale klanttevredenheid.
De ideale kandidaat:
Als Junior Accountmanager Cloud & SaaS Solutions beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding. Je hebt 1 jaar werkervaring als accountmanager in de IT maar gedreven starters mogen ook reageren.
Je bent gepassioneerd om klantenbehoeften verder uit te diepen en te vertalen naar verkoopkansen. Je kunt goed luisteren, koopsignalen herkennen en deals closen. Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren. Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!
Wij bieden je:
Een uitdagende functie als Junior Accountmanager Cloud & SaaS Solutions voor een gedreven persoonlijkheid met scoringsdrang. Je krijgt een meerdere trainingen op het gebied van Cloud & SaaS Solutions. Verder ontvang je een uitstekend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interessante provisie en bonusregeling. Naast een lease auto, laptop en Smart Phone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692234 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com