search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam accounting/financial

Posted: Wednesday, 17 August 2016, 14:56

Description:
Wat je gaat doen
Je bent als financieel consulent aanspreekpunt voor één of meerdere afdelingen bij het opstellen van (meerjaren-) begroting, tussentijdse rapportages en jaarrekening.
Je biedt ondersteuning aan budgethouders en verstrekt financiële adviezen bij informatievoorziening aan management en bestuur.
Je bent verantwoordelijk voor de toetsing van algemene beleidskaders en levert een bijdrage aan het samenstellen uit de producten uit de planning & control cyclus.
Je verzorgt binnen het werkveld specifieke taken op beheers- en productniveau.
Je maakt deel uit van diverse adviesgroepen over uiteenlopende onderwerpen.
Je vertegenwoordigt de gemeente in het kader van gemeenschappelijke regelingen.
Wat wij vragen
Een afgeronde HBO opleiding (zoals Heao/HBO Bedrijfseconomie, SPD, Adviseur Lokale overheid).
Je hebt relevante en recente werkervaring bij een lokale overheid.
Aantoonbare kennis van en ervaring met gemeenschappelijke regelingen.
Ervaring op het gebied van het Sociaal Domein is een pre.
Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving (BBV) en kunt dit toepassen.
Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en processen en beschikt over goede communicatieve- en advies vaardigheden.
Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. Je kunt je met je klanten verbinden en hen op de mogelijkheden wijzen die een oplossing kunnen bieden voor hun vragen.
Zelf investeren in kennis en vaardigheden is je niet vreemd, afhankelijk van opleiding en ervaring maakt een maatwerk opleidingstraject deel uit van het dienstverband.
Profielkenmerken: Resultaat- en klantgericht, doener, teamspeler, projectmatig ingesteld, integer, flexibel, creatief en met gevoel voor humor.
ingesteld, integer, flexibel, creatief en met gevoel voor humor.
Wat wij bieden
De functie is ingeschaald op niveau 10 volgens de CAO voor gemeenten, maximaal € 4.105,00 bruto per maand en berekend naar 36 uur per week.
Afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring kan inschaling in een aanloopschaal plaats vinden.

Noot: Er is het voornemen om de medewerkers van het werkveld Planning en Control van de afdeling Ondersteuning te plaatsen bij de Gemeenschappelijke Regeling Meerinzicht. Meerinzicht is een bedrijfsvoeringsorganisatie voor de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature Financieel Consulent Zeewolde, Vacature Flevoland, Finance, Financieel, Finance Professional, Economie, Overheid, Financieel Manager, Financieel Adviseur.

Contact No:
(036) 522 94 41

• Location: Amsterdam, Netherland

• Post ID: 3696304 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com