search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam accounting/financial

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:36

Contact No. 06-22060878

Description:
Toyota Material Handling Nederland is gespecialiseerd in intern transportoplossingen. Met onze twee topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks zijn wij marktleider op de Nederlandse markt van intern transport.

De optimale oplossing voor intern transport en een kostenbesparende oplossing bieden bij klanten. Dat is jouw doel. Zoek je een nieuwe uitdaging met veel vrijheid? Lees dan verder.

Omdat wij onze leidende marktpositie verder gaan verstevigen, gaan wij in verschillende regio’s ons team versterken met een
Accountmanager

Als Accountmanager krijg je de ruimte om zelf in te vullen hoe je jouw doelstellingen gaat behalen en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard met alle begeleiding en ondersteuning van je directe collega’s, je manager en de afdeling sales support.

Wij zoeken momenteel specifiek voor de regio’s Amsterdam, Noord-Limburg (Weert, Venlo & Roermond), West-Brabant (Breda/Tilburg) en Arnhem/Achterhoek. Als je in een van deze regio’s woont is dit een pre.

Dit ga je doen
Je stelt een rayonbewerkingsplan op dat jou houvast geeft om de verkoop- en winstdoelstellingen in je rayon te behalen. Dit doe je door in jouw rayon nieuwe klanten te werven door koude en warme acquisitie en je bouwt bestaande klanten uit.

Je dagelijkse werkzaamheden:
je adviseert klanten over kostenbesparende oplossingen voor intern transport;
je onderhoudt bestaande relaties;
je acquireert nieuwe klanten, je bent ook Business Development Manager;
je signaleert verkoopkansen, trends en ontwikkelingen in de markt en je vertaalt deze naar de organisatie en de klanten;
je werkt je administratie bij in het CRM systeem.
Wat jij meebrengt
Een flinke portie drive, positiviteit en energie. Je neemt initiatief en de hoogste kwaliteit is jouw standaard.
En:
je hebt 3 tot 8 jaar ervaring in een commerciële buitendienstfunctie;
je hebt een afgeronde hbo-opleiding of je werkt en denkt op ditzelfde niveau door ervaring;
je denkt in kansen en handelt hiernaar;
je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
je bent een zeer ondernemend type, je ziet kansen en weet deze naar “new business” om te zetten;
je hebt een gunfactor, je maakt makkelijk contact en weet anderen te boeien en te overtuigen.
Kortom: je bent een gedreven verkoper met ervaring. Je weet precies hoe je advies op maat geeft. Je bent professioneel en je kunt niet wachten om je mouwen op te stropen om de markt in te duiken!

Wat wij bieden
een uitstekend, bovengemiddeld salaris,
een bonus die kan oplopen tot 35% van het bruto jaarsalaris als je al je doelstellingen haalt;
een auto van de zaak, uiteraard een Toyota, een laptop en een telefoon;
27 vakantiedagen en 13 adv. dagen;
uiteraard een prima pensioenregeling en deelname in een collectieve ziektekostenverzekering.
Bovendien: je komt te werken bij Toyota Material Handling Nederland. Marktleider op het gebied van intern transportmateriaal. Wij mogen onder andere Ahold, Heineken, Sligro en IKEA tot onze grootste klanten rekenen. Je werkt samen met gedreven collega’s in een internationale setting.

Groei en ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers is ontzettend belangrijk voor ons. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en hebt verschillende groeimogelijkheden.

Onze organisatie
Toyota Material Handling Nederland levert de hoogste kwaliteit vorkheftrucks en elektrische- en handpalletwagens. In een competitieve markt onderscheiden wij ons van de concurrentie door een hoge mate van service, klantgericht werken en betrouwbaarheid. Klanten laten ervaren wat de meerwaarde is van onze producten en kosten besparend laten werken, dat is het doel.

De afdeling
De afdeling sales bestaat, naast een aantal ondersteunende afdelingen, uit drie sales kanalen te weten: Key Account Sales, Regio en Account Sales en Indirect Sales. Je rapporteert direct aan de Sales Manager.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692240 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com