search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam accounting/financial

Posted: Friday, 19 August 2016, 7:34

Contact No. 0206653267

Description:
De baan

In deze zelfstandige full time functie ben je 4 dagen per week actief in je eigen regio. Iedere week heb je een ‘kantoordag’ in Amsterdam, waarin je samen met collega accountmanagers onder leiding van je Verkoopleider onder andere scores deelt, cases doorneemt, leermomenten deelt en wordt getraind.
Je doelgroep bestaat uit ondernemers in het MKB segment. Je maakt persoonlijk kennis met hen en probeert te achterhalen wat er speelt. Je doet er vanuit je professie alles aan om potentiële klanten te overtuigen om voor MAIN Energie te kiezen.
Je bouwt een netwerk op en je kent je klanten als geen ander, daar maak je optimaal gebruik van. Je haalt nieuwe klanten binnen door prospects te bezoeken binnen je eigen regio.
Je salesactiviteiten richten zich niet alleen op de individuele klant(en) en prospects, maar ook op activiteiten binnen het netwerk. Zo ben je actief in businessclubs, ondernemersverenigingen en in het plaatselijke verenigingsleven. Je zorgt dat MAIN daarin zichtbaar is en brengt ondernemers die je kent met elkaar in contact. Ook dat is de toegevoegde waarde van MAIN.

Je onderhoudt een warme professionele relatie met je klanten.
Als je het goed doet, gaat een klant nooit bij je weg!!Jij

Je hebt een opleiding op MBO+ of HBO niveau, eventueel aangevuld met trainingen op het gebied van commercie.
Je hebt meerdere jaren ervaring in een commerciële buitendienstfunctie in het B2B segment. Daarin ben je bewezen succesvol.
Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht. Je bent in feite een ‘ondernemer in loondienst’, maar je opereert wel in teamverband. Je bent dus ook een teamplayer, een leuke collega.
Je bent enthousiast en onvermoeibaar in het leggen van nieuwe contacten en het bezoeken van prospects. Als je een ‘nee’ hoort, word je pas echt enthousiast.
Je gespreksvaardigheden zijn uitstekend, maar je kunt ook goed luisteren.
Je hebt een sterke persoonlijkheid met flair.
Je bent een ervaren gebruiker van MS Office.
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze functie hoort een uitstekend basissalaris, aangevuld met een vaste onkostenvergoeding en provisie.
Daarnaast hebben wij een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en een bedrijfsbonus die kan oplopen tot 11% van het bruto jaarsalaris.
Je krijgt de beschikking over een representatieve (hybride) bedrijfsauto, een mobiele telefoon en een iPad.
Verder krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen, door te leren van en met collega’s, maar ook door het volgen van opleidingen en trainingen.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692237 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com