search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam accounting/financial

Posted: Saturday, 20 August 2016, 7:36

Contact No. 0570 - 62 02 52

Description:
Dienstverband: Naar gebleken geschiktheid vast. Uren: 36,25 uur per week
Opleidingsniveau: MBO+. Carrièreniveau: Ervaren
Functie-omschrijving Voel jij feilloos de behoeften van jouw klanten aan en ben jij in staat om deuren te openen, maar ook deals te closen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een ervaren accountmanager ter versterking van ons Sales Team. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen klantportefeuille. Deze bestaat uit grote en kleinere klanten van de Nederlandse Uitgevers Combinatie b.v.. Je richt je op het onderhouden en uitbouwen van (bestaande) campagnes van (landelijke) klanten. Je bent een professionele en serieuze gesprekspartner die snel aanvoelt wat de behoeften van jouw klanten zijn.
Functie-eisen
• Minimaal MBO werk- en denkniveau;
• Saleservaring is een must;
• Flexibele teamspeler, energiek, innovatief en ondernemend;
• Klantgericht met een sterke focus op groei-opportuniteiten;
• Uitstekende Nederlandse taalvaardigheid in woord en schrift;
• Netwerk en ervaring binnen de media branche is een pré;
• Ook mensen met ervaring in de makelaardij worden verzocht te reageren;
• Voor mindervaliden zijn we goed toegankelijk.
Bedrijfsprofiel De vakbladen van de Nederlandse Uitgevers Combinatie b.v. zijn met name interessant voor bedrijven die een zo groot mogelijke landelijke dekking willen in hun vakgebied. Met een rijke ervaring op het gebied van uitgeven wordt getracht de beroepsmarkt in het B2B-segment van adviezen te voorzien, gecombineerd met financiële analyses, budgettering en strategie. Middels vakgerichte informatie worden doelgroepen geïnformeerd die werkzaam zijn in beroepsbranches van vastgoed, bouw, industrie, groen, agrarisch, auto, horeca en mode. De Nederlandse Uitgevers Combinatie b.v. is actief in Nederland en België.
Aanbod Een afwisselende werksituatie in een hechte organisatie.
Een werkomgeving in een nationaal uitgeefconcern die qua technologie continue in ontwikkeling is. Een goed salaris, op termijn vast dienstverband, standplaats Utrecht.
Nederlandse Uitgevers Combinatie b.v.
Oorsprongpark 12, 3581 ET Utrecht
Inlichtingen te bevragen bij afdeling

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3692242 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2016 backpage.com