search
backpage.com > Amsterdam jobs > Amsterdam accounting/financial

Posted: Sunday, 2 October 2016, 9:34

Contact:0636433522
Beschrijving:
Kenmerken
Werkniveau : HBO
Werkervaring : Vanaf 3 jaar
Dienstverband : Vast contract
Uren per week : 33 - 40 uur
Artikelnummer : Ref: 20161009-THVX
Beschrijving

Bedrijfsomschrijving
Het bruist van de energie bij deze opdrachtgever en de organisatie is volop in beweging. Na de crisisperiode zit deze organisatie weer volop in de groei en het bloeit als nooit te voren! Het is een familiebedrijf en een top 10 speler in de leasewereld. Met enthousiaste, gedreven en ervaren collegas werk je gezamenlijk aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Het warme familiare gevoel wordt sterk uitgedragen binnen en buiten de organisatie. Net even iets extras geven om toch het verschil te maken. De klant- en servicegerichtheid staat dan ook altijd bovenaan de prioriteitenlijst!

Functieomschrijving
Dit toonaangevende bedrijf in de lease branche is op zoek naar een Lease Adviseur Binnendienst voor hun Zakelijk Team. In deze rol adviseer jij MKB(+)-klanten over complete mobiliteitsoplossingen en ben je een waardig gesprekspartner op ieder niveau. Ook draag je bij aan het genereren van new business, al ligt de focus binnen deze functie ligt op relatiebeheer. Jouw werkzaamheden bestaan verder uit:


het onderhouden van relaties met klanten;
klantaanvragen beoordelen, offertes maken en ervoor zorgen dat deze worden omgezet naar rijdende autos;
het behalen van de groepstarget en je persoonlijke target;
ondersteunend deelnemen aan tenderprocessen;
acquireren en begeleiden van nieuwe prospects en klanten, onder andere door onderzoek te doen (via sociale media en internet), het voorbereiden en nabellen van prospectlijsten, internetaanvragen, mailings, netwerken en samenwerkingsverbanden;
rapporteren aan de Salesmanager.


Functie-eisen
De nieuwe Lease Adviseur Binnendienst heeft aantoonbare ervaring binnen de leasewereld en heeft zowel relatiebeheer als acquisitie in de vingers. Kan jij je profiel verder aanvullen met het volgende?


hbo-opgeleid, bij voorkeur in een commerciële richting;
in bezit van VNA-Leasing I is een voordeel
klantgericht- en servicegericht;
gedreven om te scoren;
stressbestendig;
een effectieve werker;
creatief in het omgaan met tegenwerpingen;
communicatief zeer sterk.

• Location: Amsterdam

• Post ID: 3718947 amsterdam
amsterdam.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com